Välkommen!
Vi är nu 403 bamsesamlare

?
 

Erika Lindholm

Visa presentation

Tillbaka till samlarlistan

Samling


Ingen samling finns registrerad för tillfället.

 


Presentation

Namn
Erika Lindholm
Födelseår
1977
Stad
Norrköping
Registrerad
2003-04-12

Har nog alltid samlat på Bamse men har inte varit medveten om det hela tiden. Växte upp med Bamse och har kvar alla tidningar som jag fick när jag var liten. De allra flesta är i bra skick, jag var redan som 9-åring rädd om tidningarna och sparade självklart alla bilagor som följde med, tyvärr dock inte alltid i tidningarna... jag har en hög med klistermärken och affischer som jag inte vet vilket nummer de hör till.

Det är dock först under de senaste åren som jag tagit mitt samlande mer på allvar och börjat försöka få tag på äldre nummer samt byta ut vissa av de jag har till finare exemplar. Saknar en del 70-tals nummer innan min samling är komplett. Börjar få rätt många dubbletter som jag gärna byter, kommer nog att lägga upp min samling här så småningom.

Jag vill ha alla nummer men helst utan att det kostar mig en förmögenhet så samlingen växer inte så jättesnabbt. Det roligaste sättet att samla på tycker jag är när man kommer till nya ställen och springer på gamla nummer av Bamse på typ Myrorna eller liknande affärer till en kostnad av nästan ingenting...


©2003 Bamsesamlarna Antal Besökare
252 idag | 3441665 totalt
webmaster@bamsesamlarna.com  
Illustrationer av Simon Bülow  
Dela |