Välkommen!
Vi är nu 404 bamsesamlare

?
 

Emma Larsson

Visa presentation

Tillbaka till samlarlistan

Samling


2000  
2001  
2002  
2003  
2004  
2005  


Snitt vid komplett
PR-GD
VG
FN
VF
NM-MT

 


Presentation

Namn
Emma Larsson
Födelseår
1994
Stad
Kallinge
Registrerad
2010-10-26
Tintinfans@hotmail.com

Eftersom jag är så dålig med presentationer så använder jag hjälp-frågorna som mall ^^'

F: Hur länge har du samlat och varför samlar du på bamse?
S: Jag började som liten, köpte dem för skoj skull. Numera ligger dem tyvärr uppe på vinden/nere i källaren, och eftersom jag helst inte vill gå och köpa dem i affären har det blivit ett stort glapp i samlingen mellan år 2004 tills nu.

F: Samlar du på något mera, vad söker du?
S: Nja, det enda som jag samlar på förutom Bamse är andra serietidingar (framför allt Knasen, där jag har upp emot 50 gamla tidningar). Tintin-böckerna Hergés Samlade Verk är något jag strävar efter att samla ihop, men det är svårt då dem böckerna är svåra att gå tag i, och dyra som gatan när man väl hittar någon. Om man ska borste från tidningarna har jag precis börjat med en samling av konstdockor från The Bradford Exchange :)

F: Kan du tänka dig att byta tidningar?
S: Bara om jag har en dubbel upplaga. Jag samlar för att få flera tidingar/så många som möjligt, om jag då byter ut en har jag ju inte tagit något steg frammåt x)

F: Någon rolig "samlarstory"
S: När jag började komma upp i åldern 11-12 år kände jag att det började bli pinigt att be pappa köpa serietidningar när man hängde med till affären. Då brukade jag be honom köpa tidningarna medan jag själv stannade hemma x) Till slut blev det pinsamt att även be honom köpa dem, och samlandet upphörde.

Adress och telefon nr. om du vill bli kontaktad av andra samlare:
Tyvärr är jag inte så förtjust att ge ut varken eller via hemsidor. Jag kommer fortsätta att lägga samlandet på is under en bra tid, kanske tills jag känner mig mogen att ta tag i det själv som samlare utan att känna att man är omogen och barnslig (har hört det ett antal gånger med tanke på vad jag samlar på, serier och dockor är inte så "vuxet" tydligen >.> )

E-mail / MSN: Tintinfans@hotmail.com


©2003 Bamsesamlarna Antal Besökare
959 idag | 3597273 totalt
webmaster@bamsesamlarna.com  
Illustrationer av Simon Bülow  
Dela |